Székely terroristák: Várnia kell Szőcs Zoltánnak


Szőcs Zoltán és Beke István a csíkszeredai börtönben. Bartos Lóránt archív felvétele

A Brassói Bíróság kedden tűzte napirendre Szőcs Zoltán feltételes szabadlábra helyezéséri kérését, de az alapfokú döntés kihirdetésére nem került sor, június 10-én, csütörtökön hozzák nyilvánosságra azt bírósági írnokon keresztül.A feketehalmi börtönbizottság az eddig letöltött börtönéveket és jó magaviseletüket figyelembe véve előző hónapban negyedszer tárgyalta és hagyta jóvá Beke István és Szőcs Zoltán feltételes szabadlábra helyezési kérelmét.

Bővebben: Háromszék

Jóváhagyta szerdán június 9-én  a Brassói Bíróság Beke István feltételes szabadlábra helyezési kérését – az ítélet azonban nem jogerős, az ügyészség három napon belül megfellebbezheti a döntést.

  • Beke István 2015. június 4-én a Trianon-gyásznapon a világháborús emlékmű előtt. A szerző archív felvétele
    Beke István 2015. június 4-én a Trianon-gyásznapon a világháborús emlékmű előtt. A szerző archív felvétele

Bővebben: Háromszék

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog