Amerika már csak egy lépésre van a dél-afrikai típusú társadalmi összeomlástól - A teljes cikket magyarra fordítottam számotokra, mivel elgondolkodtató és figyelmeztető tényezőkről van szó benne.
 
A globális hírfronton egy eseményt különös figyelemmel kísérek, főleg azért, mert úgy tűnik, hogy szinte senki más nem figyel rá - természetesen a dél-afrikai társadalmi és gazdasági összeomlásról beszélek, amely az elmúlt hetekben egyre inkább eszkalálódott.

Az a furcsa, hogy bizonyos párhuzamokat Dél-Afrika és az USA között sommásan figyelmen kívül hagynak.
 
Alapvetően a dél-afrikai helyzet egy eltúlzott változata annak, ami Amerikában történik és el kell gondolkodnunk azon, hogy vajon ez nem csupán a jövőbeli események előképe-e, amikor az USA-ban az extra pénzügyi védelem kezd elveszni.
 
A kulturális marxizmus és a társadalmi zavargások (A jóvátételi vita)
 
Dél-Afrika kormánya az ANC (Afrikai Nemzeti Kongresszus) vezetésével már 2018-2019-ben, a világjárvány előtt teljesen kommunistává vált. Az alkotmányhoz javasolt módosítások alapján azt követelték, hogy a földeket a fehér farmerektől földrablás formájában "jóvátételként" vegyék el, amit aztán újraosztanának a fekete állampolgárok között.
 
Ez a klasszikus kritikai fajelméleti érv - Mivel a gyarmatosítás egykor létezett, minden kedvezményezett és azok feltételezett leszármazottjaik tartoznak a földjeiket elvesztett őslakosok leszármazottainak.

A probléma az, hogy csak a FEHÉR gyarmatosítók leszármazottai kötelesek illetéket fizetni.

Pontosan ezt az utat követik a szocialisták/marxisták a Demokrata Pártban az Egyesült Államokban, amikor egyes államok és városok azt követelik, hogy a feketék számára a közel 200 évvel ezelőtti rabszolgaság miatt írják törvénybe a jóvátételt.

A jóvátételi mozgalom aprócska, de mint minden más társadalmi igazságossági kezdeményezés, ez is azért nyer erőt, mert a politikusok és a vállalatok mesterségesen támogatják.
Hogy miért? Ez egyszerű: az egész az oszd meg és uralkodj.
 
Forrás: vilaghelyzete.com

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog