Orbán Viktornak igaza volt

Szerző: Rod Derher
The American Conservative

Ha visszaforgathatnánk az idő kerekét ötven évvel korábbra, és megmutathatnánk a franciáknak, belgáknak, németeknek, mit művel országukkal 2021-re a tömeges muszlim migráció, akkor sosem fogadták volna ezt el. A magyarok a saját példájukból okulnak.

Lehetetlen Magyarországról vágyakozással nyugatra tekinteni. A magyarok európaiak, de úgy látják, az európai elitnek (legyen az jobb- vagy baloldali) halálvágya van. Ez az elit azt hiszi, csak úgy lehet a bevándorolt emberekkel harmóniában élni, ha az európai gyerekeknek azt tanítják, szégyelljék saját kultúrájukat és hagyományaikat. Ebben az értelemben a szekuláris liberalizmus a nyugati társadalmak öngyilkosságához vezet.

Rátérve a zsidókra. Magyarországot az európai és amerikai média folyamatosan támadja, amiért »antiszemita módon« támadja a budapesti születésű Soros Györgyöt, aki abból a célból adományozott több milliárd eurót a Nyílt Társadalom Alapítványnak (OSF) és nemzetközi NGO-knak, hogy a kulturális liberalizmust hirdethessék (múlt hónapban már írtam arról, hogy az OSF olyan kampányokban vesz részt, melyek legalizálnák a prostitúciót). 2015-ben, a migrációs válság kitörésekor Soros ezt írta egy véleménycikkben:

»A jövőre való tekintettel az EUnak legalább egymillió menekültet kell évente befogadnia. Ehhez el kell osztania a teherviselést – ezt az elvet a többség a szeptember 23-i csúcson el is fogadta.«

Oka van annak, hogy a magyar kormány démonizálja Sorost. Tegyük világosság: nem értek magyarul, és nem mondom, hogy a Fidesz-szimpatizánsok minden egyes, Soros elleni megnyilvánulását meg akarnám védeni. Azt azonban állítom, hogy – miután olvastam Sorosról az angol nyelvű médiában, és megvizsgáltam az alapítványainak weboldalait – Soros egy igazi szekuláris globalista liberális, akinek érdekei merőben ellentétben állnak azokéval, akik Magyarországot meg szeretnék őrizni Magyarországnak. Zsidó származását a követői csak arra használják, hogy minden ellene irányuló kritikát lesöpörjenek az asztalról.”

Az eredeti, teljes cikket ITT olvashatja.

 

Forrás: mandiner.hu

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog