erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Kormányfőhelyettes: a szabadkőművesség felelős a bevándorlásért

A szabadkőművességet tartja felelősnek a migrációs válság kialakulásáért Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. 2015-ben a szekták egy közös nyilatkozatot adtak ki, melyben követelték, hogy az Európai Unió engedje be a migránsokat.

 

A szabadkőművességet tartja felelősnek a migrációs válság kirobbantásáért Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. A vezető politikus szerint a migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség, melynek szélsőliberális leágazásai gyűlölik a nemzetállamokat, és a keresztény hagyományok eltüntetésén dolgoznak.

“A migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség, amelynek volt jakobinus, bolsevik verziója, és a sokadik leágazása ez a Soros-féle szélsőliberális dolog, amely szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat, és ha lehetséges, még jobban gyűlöli a nemzetállamokat” – mondta.

A miniszterelnök-helyettes kijelentését a liberális sajtó következetesen “összeesküvés-elméletnek” nevezte. 2015-ben azonban számos európai szabadkőműves páholy írt alá egy közös nyilatkozatot, melyben felszólították az Európai Unió vezetőit, hogy engedjenek be minden bevándorlót, aki be akar lépni az EU területére.

A francia Médias-Presse által közölt nyilatkozatban a szabadkőműves páholyok felszólították az európai kormányokat, hogy engedélyezzék a korlátlan bevándorlást Európába, hogy ezzel “felülemelkedjenek a nemzeti egoizmuson”.

A migrációs válság 2015-ös tetőzésekor kiadott közös nyilatkozatot számos szélsőliberális szekta mellett Görögország és Olaszország nagypáholya is aláírta.

 

hidfo.ru

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog