erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Brit külügy: Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely a világon

Terrorfenyegetettség szempontjából Magyarország a kilencedik legbiztonságosabb turisztikai célpont a világon a brit külügyminisztérium jelentése szerint.

 

Magyarország az egyik legbiztonságosabb turisztikai célpont a brit külügyminisztérium (FCO) szerint. Az FCO a közelmúltban történt terrortámadásokra való tekintettel listába szedte, hogy véleménye szerint melyek az alacsony kockázatúnak minősíthető országok, s ebben a felsorolásban hazánk a 9-ik helyen szerepel – olvasható a Daily Star oldalán.

A külügy által összeállított listán azok a turisztikai célpontok szerepelnek, ahol minimális a terrortámadások esélye. Ezen országok közül Magyarország az egyetlen, ami a közép-európai térségben található, a kontinentális Európán belül is csak Svájc előz meg minket. A cikk szerint „az olyan történelmi városok, mint Budapest tele vannak építészeti szépségekkel” és a vidék tájai is lenyűgöző látvánnyal szolgálnak.

A teljes lista az alábbiak szerint alakult:

1. Chile

2. Svájc

3. Bhután

4. Tuvalu

5. Fidzsi-szigetek

6. Új-Zéland

7. Izland

8. Málta

9. Magyarország

10. Írország

 

mandiner.hu

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog