erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

A liberálisok alapelve ne beszélj, ne láss, ne hallj, fogyassz

Jön az amelyben a liberálosok tökéletes alkalmazkodást követelnek a polgároktól hazugságokkal, félelemkeltéssel, megfigyeléssel, sajtó cenzúrával, ne adj Isten fegyverrel igyekeznek elérni céljaikat, ami nem más, hogy a világot uralják

"Soros György liberális újsága amerikai szakértőkre hivatkozva azt írja, hogy csak akkor tudják megőrizni a véleményformálás monopóliumát, ha elhallgattatják az alternatív véleményeket. A hozzászólásokat már most cenzúrázó oldal különféle, diktatúrákat idéző módszereket javasol.

 

A 444.hu egy amerikai kutatóintézetre hivatkozva azt írja, legszívesebben betiltaná a más vélemények terjesztését az interneten; többek között az online közösségi média cenzúrázását, hatósági tiltásokat tartanak jó megoldásnak a liberálisok.

Az elemzés szerint minden olyan, a médiában terjedő vélemény, ami nem összeegyeztethető a liberális világképpel, az orosz titkosszolgálat és állami propaganda eszköze, ami megpróbálja aláásni a nyugati értékeket. Ilyen nyugati értékek például a szólásszabadság és véleményszabadság, amit a nyugathoz hű erők csak úgy tudnak megőrizni, ha korlátozzák a Facebookot, és hatóságilag tiltanak mindent, ami szerintük nem igaz.

A lap szerint az ellenséges befolyás mindenhol jelen van, akkor is amikor nem látjuk, és megpróbálja kikezdeni az emberek nyugati értékek iránti elkötelezettségét.

„Az egyetlen igazán hasznos módszer […], ha az állam súlyos büntetéseket szab ki az álhírek terjesztőivel szemben, ha lekapcsolnak oldalakat és tévécsatornákat, ha a tartalmaknak helyt adó cégeket (Facebook, Twitter stb) is arra kötelezik, hogy töröljék, akadályozzák a propaganda terjedését.” – írták.

Az amerikai kutatók szerint ráadásul már nem is érdemes erőfeszítéseket tenni a hazugságok megcáfolására, egyszerűbb inkább lustaságból letiltani az egészet, hogy ne gondoljanak az emberek mindenfélét. „Nem érdemes a konkrét hazugságok leleplezésére nagyon sok időt és energiát pazarolni.” – derült ki az elemzésből. Az ellenséges sajtóorgánumok elleni lejáratókampányt viszont járható útnak tartják a liberálisok:

„Arra már inkább érdemes törekedni, hogy a propagandát közlő forrásokat általában leplezzék le, hogy minél több ember fogadja el, hogy az adott médium hazudik, sosem szabad hinni neki.”

A liberális lap azzal összegzi a kérdést, hogy már egyre több nyugati ország próbálja cenzúrázni az internetet, erre „egyre inkább van igény a nyugati vezetők körében.”

A választások határozatlan időre elhalasztására még nem tettek javaslatot a liberálisok, de tavaly már a demokratikus választásokról is kitalálták a nyugati országok, hogy valójából az orosz titkosszolgálat hamisította az egészet. Talán még néhány évig sulykolják az „oroszok meghekkelték a választásokat” történetet, utána ugyanezen logika mentén akár azt is be lehetne tiltani; “nehogy az oroszok elvegyék az emberektől a nyugat legfőbb értékét, a demokráciát” – vagy valami hasonló indokkal."

 

A címet a Szék-helyek szerkesztősége adta.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog