Loading

A szombati budapesti tüntetésre érkező ANTIFA elnevezésű Soros-kommandó tagjai korábban Hamburgot is lángba borították

 

A némrégiben az ellenzék új vezérének kinevezett Gulyás Márton korábbi erőszakos akciói után ismét rendbontásokra készül. Az aktivista a Hamburgot nemrégiben lángba borító Soros-rohamosztagosokkal, az ANTIFA-val szövetkezve teremtene káoszt és provokálná a rendőröket a szombatra tervezett budapesti tüntetésen.

Gulyás régóta jó kapcsolatot ápol a szélsőbaloldali csoportosulással: tavaly áprilisban az ő aktivistáikkal és Juhász Péterrel közösen vonultak a röszkei határkerítéshez, hogy felmérjék egy erőszakos demonstráció és provokáció lehetőségét.

Az anarchisták fekete-vörös zászlajai alatt menetelő Soros-rohamosztagosok voltak azok is, akik a tavaly júliusi G20 csúcs alkalmával csatatérré változtatták Hamburgot. Autók százait öntötték le benzinnel, majd lobbantották lángra, kirakatokat törtek be, valamint rátámadtak a kivezényelt rendőrökre, több százat súlyosan megsebesítve közülük. A hatóságok még hónapokkal később is keresték a tetteseket, több mint 2000 bűncselekmény kapcsán folyt nyomozás

Gulyás Márton egy, a következményektől megrettent aktivistája a Ripostnak elmondta, a legfontosabb cél a rendőrök provokálása lesz a szombati budapesti tüntetésen is. Az akciókat filmre veszik, s ha sikerülne egy rendőrt kihozni a sodrából, a felvételt nyomban közzéteszik a világhálón, rendőri erőszak, zsarnokság, terror Magyarországon címmel.

Gulyás még 2017 őszén beszélt arról, hogy adott esetben az erőszakos akcióktól sem riadnak vissza majd: „Ha a kormány nem tér jobb belátásra. akkor fel fogjuk bontani az együttműködést az államhatalommal.Fel kell készülni a blokádokra, épületfoglalásokra, közterületek elfoglalására!” - idézi a Soros aktivista fenyegető szavait a Ripost.

 

Magyar Hírlap