Umberto Eco keményen támadja a közösségi hálózatokat: „Ez az ostobák inváziója. A tévé a falu hülyéjét tolta előtérbe, akivel szemben a néző magasabb rendűnek képzelte magát. Az internetben az a drámai, hogy az igazság birtokosaként tolta előtérbe a falu hülyéjét” 

Ha magyar vagy gyűlölj! Azt, hogy ez milyen átok az Isten tudja. Azt gondolhattuk, hogy egy keveset enyhül az ellenségeskedés és az egymásnak feszülés szítása,  így a választások után. Hát aki ezt gondolta nagyon tévedett.  Sajnos a komcsi ivadékok nem pihennek egy jottányit sem. Ha valami elüzi Magyarországról a fiatalokat ez a hangulat keltés és nem, annyira  gazdasági vagy  szociális helyzet.

Óriási kormányellenes tüntetés szerveződik vasárnapra. "Talpra Magyar Hív A Szabadság" címmel kezdtek szervezni magánemberek egy tüntetést április 15-ére,  vasárnapra.

A demonstráció a Facebook-esemény szerint a Kossuth téren lesz este 8-kor, eddig közel 6000-en jelezték, hogy ott lesznek, és 19 ezren, hogy érdeklődnek iránta.

Az esemény leírásában mindössze annyi olvasható: "Aki szabad Magyarországot szeretne, aki gyűlöletmentes politikát, aki életet akar ebben a fullasztó légkörben."

Forrás: Sztárklikk