erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Hitler nyomdokaiban: Nobel-békedíjra jelölték Soros Györgyöt

A német vezető után G. Soros nevéhez köthető a – világháború utáni – legnagyobb lakosságcsere Európában, ami mesterségesen megváltoztatja az európai országok etnikai arányait.

 

A Wesley János Lelkészképző Főiskola öt professzora – Iványi Gábor lelkész, Lukács Péter oktatáskutató, Majsai Tamás teológus, Nagy Péter Tibor szociológus és Szilágyi Gál Mihály – levélben kezdeményezte a Nobel-békedíj odaítélését Soros Györgynek – derült ki a 168óra beszámolójából.

„Az antidemokratikus aktivitásukról elhíresült kormányok – mint a fehérorosz, vagy a 2014 utáni magyar – Soros György személyét központba helyező propagandakampányukkal csak megerősítik a demokratikus oldal meggyőződését Soros személyének szimbolikus súlyáról" – írták neves magyar közéleti személyiségek a díj odaítéléséről döntő bizottságnak.

A cikk szerint a Soros által 2016-ban nyilvánosságra hozott terv az eddigi “legkomplexebb elképzelés napjaink egyik legnagyobb krízisének megoldására.”

Soros Nobel-békedíjra jelölése egyáltalán nem meglepő, hiszen korábban már több tömeggyilkost, például Adolf Hitlert és Barack Obamát is jelölték a békedíjra.

Adolf Hitler akkori német kancellárt 1939-ben jelölték Nobel-békedíjra, egy svéd parlamenti képviselő, E.G.C. Brandt. javaslata alapján. Barack Obama volt amerikai elnök 2009-ben kapta meg a díjat.

G. Soros Európa-szerte támogatott civilszervezeteiről számos alkalommal bebizonyosodott, hogy aktívan részt vesznek az illegális bevándorlók Európai Unióba juttatásában. Ez nem meglepő, tekintve, hogy saját írásaiban maga is említi a civil szervezetek teljes mozgósítását.

Soros 2015-ben megjelentetett egy publicisztikát, melyben nyíltan kijelentette, hogy szerinte évente legkevesebb egymillió migránst kell az Európai Unióba hozni. Abban az évben megközelítőleg kétmillió migráns érkezett az EU-ba, ezáltal a Soros-szervezetek által mozgatott népvándorlás a legnagyobb lakosságcsere a világháború utáni Európában.

A hivatalos statisztikákból később kiderült; a tömeges bevándorlás támogatásával Soros civiljei tevőlegesen részt vesznek az európai országok etnikai összetételének megváltoztatásában.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog