erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Az Eurovision 2017 portugál győztese... a migránsok

A dalversenyt toronymagasan a portugál énekes, Salvador Sobral nyerte az Amar Pelos Dois című dalával az Eurovíziós Dalfesztivált vasárnapra virradóra Kijevben. A romániai énekes a hetedik lett, míg a  magyarországi Pápai Joci az Origo című számmal,  a nyolcadik. 

 

Persze a pólón lévő felirat úgy is értelmezhető, hogy csak egy segélykérés, a menekültektől való félelme miatt… de ez nem valószínű inkább a nekik nyújtandó segélyt sugallja. Ha  egy Refugees NOT felirat lenne a pólóján egyáltalán bejutott volna a döntőbe? Vajon hány pontot ütött a latban a pólója mikor pontozta a zsűri. Valahogy a neoliberális elv következetesen érvényesül még fesztiválon is, a múltkor egy meleg lett az első most egy migránsokat reklámozó.

Sz-h

Fotó: magyarkozosseg.net

 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog