További információért kattintson a képre.

 

erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Platform az önkéntességért

A Turulmadár Ifjúsági Iroda, több hónapos tervezés után, indítja útjára önkéntes platformját www.platz.ro név alatt. A platform célkitűzése, önkéntesek és projektek közötti kapcsolat megteremtése, szervezetek és személyek segítése, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb önkéntest vagy projektet.

Biztosítja a projektek átláthatóságát, önkéntesek bekapcsolódását, az önkéntesség népszerűsítését és az önkéntes órák nyilvántartását.
A főoldalon a regisztrált projekteket, regisztrált önkénteseket, a platform leírását, szervezeti híreket, valamint az önkéntességről találunk információkat. Ez az oldal még tartalmaz egy blogfelületet és megmutatja a top szervezeteket és önkéntesek is.
Az oldal működésileg két részre osztható. Szervezeti szekció, ahol a szervezetek feltölthetik profiljukat, projektjeiket, híreiket, kezelhetik az önkéntesek óráit, kreditjeit, valamit kimutatásokat készíthetnek az óraszámokról, projektekről. Az önkéntes szekció, ahol az önkéntesek vagy az önkénteskedni vágyó személyek tölthetik ki profiljukat, kezelik önkéntes órájukat és projektjeiket. A kezeléshez mindkét félnek regisztrálnia kell felületen. A platform különlegessége, hogy az önkéntes órák (kreditek) későbbiekben beválthatók lesznek különböző kedvezményekre az önkénteseknek. A platform ezen része, még kidolgozás alatt van, véglegesítésére egy széleskörű civil konzultáció után kerül sor.
A felület ünnepélyes bemutatására 2016. március 24-én kerül sor, számos civil képviselő jelenlétében. Jelenleg a platform tesztfázisban van, a demo.platz.ro címen érhető el. Észrevételeket és visszajelzéseket, a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre várjuk. A teljes felület várhatóan két hét múlva lesz használható.

Furus Levente

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog