Giulio Meotti

 

Szerző: Giulio Meott, Olaszország

Orbán Viktor: "2040-re a muszlim bevándorlók lesznek többségben a francia városokban".

Philippe Van Parijs belga akadémikus és közgazdász  a De Standaard lapnak adott interiujában elmondta, hogy mi történik, ha elveszítjük a nemzeti identitást.

"Brüsszelt már nem lehet Belgium részének nevezni" - mondta Van Parijs,

hozzátéve, hogy Belgium többi része is egyre inkább Brüsszelhez hasonlít.

 

Philippe Van Parijs demográfiai vizsgálatot végzett. Felismerése csak azokat lepi meg, akik vakok akarnak maradni. Tíz év alatt mindössze 36-ról 26 százalékra csökkent azon brüsszeli lakosok aránya, akiknek mindkét szülője belga állampolgár. "Több marokkói származású brüsszeli lakos van, mint flamandok vagy vallonok."

Az elmúlt napokban az Európai Parlament megszavazta Orbán Viktor Magyarországának elszigetelését. (Mikor zárják ki? Teszi fel a kérdést.). Az igazi összecsapás Brüsszel és Budapest között a bevándorlás kérdése. Nem minden bevándorlásnak, hiszen Magyarország 15 ezer ukránt fogadott be egyetlen nap alatt. Nem, csak az iszlám bevándorlásról szól a vita.

Budapest pedig nem ok nélkül nem akarja úgy végezni, mint Brüsszel.

Szeptember 10-én zárt ajtók mögött tartotta éves ülésé a Fideszt Orbán  kormánypártja. Kiszivárgott Orbán néhány  hosszú távú jóslata – írja  az Index.hu hírportál. A magyar kormányfő szerint „az energiaválság az európai ipar jelentős százalékát is leállíthatja. 2040-re a muszlim bevándorlók lesznek többségben a francia városokban”.

Csak remélni kell, hogy Orbán téved. De a számok nyuktalanítóak:

Marseille (30 százalékban muszlim),

Lyon (30 százaléka muszlim),

Montpellier (20 százaléka muszlim),

Strasbourg (12 százalék muszlim),

Bordeaux (92 mecset),

Mulhouse (25 százaléka muszlim),

Avignon ("a szalafisták városa"),

Túrák („harangtornyoktól a minaretekig”).

Olyan közepes méretű városok is, mint Pessac, - 50 000 lakosú Bordeaux-n kívül -, ma már 25 százaléka muszlim.

A leghatékonyabb és leggyorsabb módja annak, hogy egy országot hanyatlásba sodorjunk, ha tömegesen importálunk idegen populációkat, hagyjuk őket egy városban koncentrálni, nagyon erős identitású közösségeket hozva létre, amelyeknek esze ágában sincs beilleszkedni  a befogadó kultúrába. A boldogulás elszigeteli őket anélkül, hogy integrálódnának a befogadó kultúrába, szavazati jogot is kapnak.

Néhány év alatt egy kulturálisan stabil területet más identitással és idegen kultúrával, gazdaságilag alacsonyabb szintű régiót hoznak létre.

Üdvözöljük Európában!

Fottás: israelnationalnews.com

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog