Egy része az anyaországiaknak is megbolondult?

"A Humen Media Hungary a képzés elindítását a Media1-hez eljuttatott keddi közleményében azzal magyarázza, hogy a nemzetközi márkákon, multinacionális vállalatokon túl már a hazai kis- és középvállalatok is elkezdték megszólítani az LMBTQ-közösséget, és hazánkban is egyre inkább előtérbe kerül a pink marketing.

 

Az LMBTQ-célcsoportra fókuszáló marketingügynökség, média- és rendezvényszervező vállalkozás a képzés során a résztvevők a pink marketing kialakulása és nemzetközi térhódításának története mellett alapvető, a célcsoporttal kapcsolatos fogalmakkal és történelmi mérföldkövekkel ismerkedhetnek meg, nagy hangsúlyt fektetve a gyakorlati példákra és esettanulmányokra. A képzést négy vállalati marketinges és kommunikációs szakértő tartja, bemutatva saját, megvalósított pink marketing kampányukat."

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog