Balliberális elképzelések vs koronavírus

Egy apró kis lény Budapesten a libsik elképzelését áthúzta. Hetek óta tartó taktikázásnak vége. A baloldal álma az volt, hogy kiterjesztik a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) tiltakozását, majd forradalommá duzzad és szétterjed és “Ez a harc lesz a végső”, na ennek “tette be a kaput” az a kis lény, pedig még sejtmagja sincs.

 

Eddig tartották fent a blokádot az egyetemfoglaló hallgatók, akik a járványhelyzet súlyosbodása miatt hétfő este döntöttek úgy, hogy feladják a SZFE Vas utcai épületének hónapok óta tartó elfoglalását.
A rövid megjegyzésem azon vágyból fakad, hogy fel tudjam tenni a kérdést:
esetleg ez a parányi entitás nem tudná elintézni, hogy áthúzza ennek az őrült tervnek a terjedését, aminek a célja a kereszténység és az európai kultúra, eltörlése, beleértve a miénket is.

Tóth

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog