Kézdivásárhely: Mi lesz veled Fortyogó!

Fotó: 3szek.ro

Mint minden kampánykor négy évenként Kézdivásárhelyen valamilyen összefüggésben előkerül a „Fortyogó-ügy ez se telhet el bomba bejelentés nélkül. Constantin Pătru vállalkozó, a Kézdivásárhely Fejlődéséért Szövetségként bejegyzett tömörülés vezetője, aki 50 százalékos résztulajdonosa - a Fortyogó fürdőért több mintegy évtizede perelő - Incitátó Fortyogó Kft-nek.

 

A vállalkozó így a kampány vége felé sajtótájékoztatón elmondta, hogy a versenyben levő pártok képviselői megkeresték őt, tárgyaltak, de szövetséget senkivel nem kötöttek még.

A sajtótájékoztatón óriási fordulatot jelentett be, a múlt pénteken írásban ajánlotta fel ingyen a városi tanácsnak az Incitato Fortyogó Kft.-ben általa birtokolt 50 százalékos részvénycsomag 25 százalékát, hogy a városháza legyen partnerük a jobb sorsra érdemes központ felújításában, illetve üzemeltetésében, és részesüljön az osztalékból.

Erre senki nem számított, miután eddig foggal körömmel ragaszkodtak  a kezelőbázis megvásárlásához  a KFT vezetői.

Reménykedik, hogy a liberálisok fognak regnálni december után is és segítségükkel ki tudja vitelezni célját a termálfürdő és lovarda létesítését a Fortyogón, valamint Kézdivásárhely nevének bejegyzését kezelő- és üdülővárosként.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket mindazok ellenére, hogy Pătru határozottan cáfolta a híreszteléseket, mi szerint azért akarja megvásárolni a fortyogói kezelő- és üdülőközpontot, hogy területe egy részét házhelyként értékesítse.

Már csak azért is érdekes odafigyelni mert az évekkel ezelőtt az enyészetnek odavetett kezelőbázis helyzete kimozdulhat a holtpontról.
Visszatérünk a fejleményekre .

Tóth

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog