Kézdivásárhely: Mondd te kit választanál? A lejáratás ócska példája


A képről annyit, hogy nem lehet tudni, ha egyáltalán a városban készült, akkor hol.

Az a szomorú valóság, hogy egyesek  mára teljesen elvesztették a hosszú távú gondolkodás képességét és igényét, ezért könnyen befolyásolhatók.

A rövid távú gondolkodást, illetve nem gondolkodást erősíti a közösségi média kétségbeejtően szűk és ostoba látóhatára és hangsúlyozza  a félrevezetést és manipulálhatóságot. Ezzel igyekeznek  a tömeg igényeit meghatározni, indulatait felkorbácsolni, majd  idióta igérgetésekkel levezetni, és saját hasznukra fordítani.

 

Álljon itt példaként egy  olcsó szenny kampány bejegyzés.  A fenti képre a Facebookon bukkantam rá.

A kép mellé írt szöveg: “Választások elött (előtt) Kézdivásárhelyen zajlanak a munkálatok valahogy ilyen stílusban. Önök szerint ez helyes?"

A kép sokat elárul arról a jelöltről, aki kirakta az oldalára. A tisztelt jelölt úr nem írta a kép alá, hogy a város melyik részében készült a felvétel, így feltételezhető a becstelenség. A kézdivásárhelyi jelenlegi vezetést ócsárolja, lejáratja egy olyan képpel mely esetleg nem is a városban készült, vagy valamilyen eszközzel módosította a lejáratás céljából.

A kézdivásárhelyi polgárai többre érdemesek, minthogy farizeusok félrevezessék őket. 

Tóth László

A kép forrása Ilyés Botond Facebook oldala: https://www.facebook.com/photo?fbid=3068542806602360&set=a.439964199460247

 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog