Kézdivásárhely: nem kellett sokat várni és megindult a sárdobálás (+ videó)

Elvégre kampányban vagyunk és a szokás szerint lehet ilyenkor mocskolódni, egymást szidni. Ha nem is a vezér egyéniségek teszik ezt, a párt arcát meg kell őrizni úgy mond “tisztán”. De nyugodtak lehetünk a közösségi oldalakon a pribékek elvégzik azt helyettük is.
Dávid Sándor, a kézdivásárhelyi RMDSZ szervezetének elnöke Sajtótájékoztatón fogalmazta meg a kifogásait, Balázs Attila, az Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) polgármesterjelöltje véleménye megosztása kapcsán a Facebook-oldalán. Balázs Bokor Tibor módszerét a Ceaușescu diktatúra ténykedéseihez hasonlította.


“Ugyan a választási kampányokban mindig benne van az eldurvulás esélye, sajnos most oda jutottunk, hogy egy ilyen sárdobálásra kell reagáljunk. Habár Balázs Attila azt ígérte, hogy nem folytat negatív kampányt, lám, ezt tette. A tegnapi (csütörtök – szerk.) Facebook bejegyzésében Ceaușescu-korszakot emleget, egy olyan időszakot, amikor embereket tíz lejért meg lehet vásárolni, ahhoz a korszakhoz hasonlítja az RMDSZ-t, a polgármesterjelöltünket. Azt hiszem, hogy ezzel a kijelentésével nem csak az RMDSZ-be rúgott bele, hanem a város lakossága azon részébe is, akik RMDSZ-támogatók”

A sajtótájékoztatón úgyancsak résztvevő Szigethy Kálmán, volt polgári pártos is az EMSZ aknamunkájára hívta fel a figyelmet.
„Beigazolódott az a korábbi félelmem, hogy az Erdélyi Magyar Szövetség is azért jött létre, hogy a Magyar Polgári Pártot is lehúzza a néppárt szintjére. 2016-ban az MPP azért lépett szövetségre az RMDSZ-szel, hogy parlamenti helyhez jusson, ami révén a párt legfőbb célkitűzését, az autonómia ügyét elő tudják mozdítani.”

Tóth László

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog