Minden liberális egyúttal főállású propagandista is!

"A liberálisok olyan rendszert alakítottak ki, amelyben mindegyikük tulajdonképpen azért kapja a fizetését, hogy a saját szakterületén nyomja a legótvarabb liberális propagandát.

 

Akárhol is dolgozzon egy liberális, a fő feladatának azt tartja, hogy minden számára elérhető ember számára világossá tegye, ő az egyetlen igazi igazság tudója, és aki a kegyeiből akar részesedni, annak vele kell egyetértenie, nem mással. Akár az Index szerkesztőségében, valamelyik egyetem bölcsészkarán, a Színművészeti Egyetemen, vagy valamelyik kutatóintézetben dolgozik a liberális, sosem gondolja azt, hogy az államtól a munkája miatt kapja a fizetését. Mindegyik meg van győződve róla, hogy őt azért kell nagyon jól megfizetni, mert ő az egyetlen üdvözítő igazságot, a liberális propagandát terjeszti.

Mostanra oda jutottunk, hogy már egyik sem hajlandó más világnézetű emberekkel együtt dolgozni, sőt együtt létezni sem.
A liberálisok már semmiféle szaktudást, műveltséget nem tartanak fontosnak, csak azt, hogy aki hallgatja őket, az megtudja, milyen undorító dolog nem liberálisnak lenni.

A liberálisok azt is elintézték maguknak, hogy a multinacionális vállalatok kizárólag olyan árukapcsolással hirdessék a termékeiket, amelynek a másik fele a liberális propaganda, Magyarországon meg természetesen kormányellenes tartalom is. Akár a borotvádról, a farmeredről, az elektromos autódról van szó, nem mellékesen megmondják neked, hogy mit is kell gondolnod hozzá."

 

Eredeti cikk ITT olvasható kiettemeg.pestisracok.hu/

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog