Szalmamese

Szerző: Bayer Zsolt

Mégis csak rossz lehet, ha az ember nem egyszerűen hülyét csinál magából, de ezt még meg is szavazza.

„Az történt, hogy a parlament teljes egyetértésben megszavazta a veszélyhelyzet megszüntetését.

 

A teljes egyetértés annyit tesz, hogy az úgynevezett „ellenzéki képviselők” nevű részhalmaz is megszavazta.

Ez pedig annyit jelent, hogy az Orbán Viktor „tejhatalmát” (New York Times: Milkpower; Frankfurter Allgemeine Zeitung: Milchleistung; Liberation: Laitpuissance) örökre bebetonozó, antidemokratikus, valamint a diktatúrát immár nyíltan vállaló felhatalmazást a diktátor és „mamelukjai” – ahogy ígérték – a veszélyhelyzet elmúltával visszaadták a parlamentnek. Még a kilencven napot sem várták meg vele. Jó lenne, ha a teljesen demokratikus, européer felhatalmazást, amelyet Kiskarácsony Gergely adott magának, lassan szintúgy visszaadná. Talán még a kalácsunk is kisülne ettől, és nem zabálná fel az összeset a Feri.

Ez a szavazás önmagában elég kínos az úgynevezett „ellenzéknek”, mégis csak rossz lehet, ha az ember nem egyszerűen hülyét csinál magából, de ezt még meg is szavazza.

Volt aztán még egy szavazás a parlamentben, amely a járványügyi készültséghez kapcsolódó intézkedésekről szólt. A baloldal remek érzékkel, kiváló taktikával, csodálatos ütemben ezt már nem szavazta meg. Ezzel a fantasztikus gesztussal egyszersmind nemet mondtak többek között a hitelmoratórium fenntartására, valamint az adókedvezményekre. Ez persze feltehetőleg nem probléma az ő számukra, ugyanis már megbeszélték Németh Athinával, hogy nevezett a jövő héten álbajuszt ragasztva arról fog nyilatkozni, miszerint ő tönkrement a hitelmoratórium miatt, és ismer tíz embert, akik közül kilencnek kinyílt a sebe az adókedvezményektől. Ez utóbbi „információt” Szabó Tímea fogja a parlamentben elüvöltözni, miközben sztómazsákot húz a fejére.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Magyar Nemzet

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog