Oszkár bácsi hadüzenete

Szerző: Deák-Sárosi László

 

A napokban megjelent hír szerint 2024-től Oscar-díjra csak olyan filmeket lehet jelölni, amelyek a politikai korrektség jegyében a négy előírásból legalább kettőben teljesítik a feltételeket, vagyis a téma, a főbb szereplők, a stáb és a „közönségfejlesztés” területén faji, nemi kisebbségeket helyeznek a középpontba, köztük az LMBTQ-kat.

Kézdiszék választott. Marosvásárhelyen újra magyar vezetés lesz


Kép: Albert Levente, 3szek.ro

Háromszéken 40,66 százalékos részvétel mellett döntöttek az előkjárók személyéről tegnap az önkormányzati választásokon, ez öt százalékkal kevesebb az országos átlagnál. A részleges eredmények ellenére, biztosan lehet tudni, hogy kik nyerték meg a polgármesteri és önkormányzati választásokat. A közlemények az önkormányzatok összetételéről még nem közöltek adatokat.

Háromszék megye vezetése marad az újrázó Tamás Sándor kezében. Kézdivásárhelyen Bokor Tibor megkezdheti a harmadik mandátumát Sepsiszentgyörgyön fölényesen nyert Antal Árpád. Erdély szinten azt lehet mondani az RMDSZ megerősödve került ki a megméretésből.

Kézdivásárhely: Mi lesz veled Fortyogó!

Fotó: 3szek.ro

Mint minden kampánykor négy évenként Kézdivásárhelyen valamilyen összefüggésben előkerül a „Fortyogó-ügy ez se telhet el bomba bejelentés nélkül. Constantin Pătru vállalkozó, a Kézdivásárhely Fejlődéséért Szövetségként bejegyzett tömörülés vezetője, aki 50 százalékos résztulajdonosa - a Fortyogó fürdőért több mintegy évtizede perelő - Incitátó Fortyogó Kft-nek.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog