Kézdivásárhely: Mátyás Réka kiállításmegnyitó

A Vigadó Művelődési Ház szervezésében, 2021. január 22-én (péntek) a magyar kultúra napján, 16 órától Mátyás Réka Házhoz című kiállításmegnyitójára kerül sor, a Vigadó Művelődési Ház disztermében, illetve a Facebook-oldalunkon élőben is látható lesz a rendezvény.

 

„Nagyon szeretem a műhely és a kollektív alkotás hangulatát benne, de úgy gondolom a fejlődésem csak rajtam és az én munkámon, időmön múlik. Tárgyaim lefedik úgy a hagyományos technikák elsajátítását, mint a tervezőgrafika egyes területeit. Tetszik, hogy a különböző folyamatokat más területre is egyszerűen át tudjuk vinni, gyakorlatban fontos a materialitás, így összefüggnek és nem elkülönülnek a különböző diszciplinák. " (Mátyás Réka)

 Belépés díjtalan! https://www.facebook.com/vigadoart

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog