Amit Mondani kell (Online interaktív irodalmi estet)

 

 

A kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház szervezésében, 2021. január 22-én (péntek) 17:30 perctől, a Vigadóart alkotói, Amit mondani kell címmel tartanak interaktív irodalmi estet online, az érdeklődők számára. A közvetítést a Vigadó Művelődési Ház Facebook-oldalán követhetik.

 

Előadók:
Kiss László • Ruszka Sándor • Lung László Zsolt • Nánia Hanna • Nánia Hilda

“Szigorúan nézve a vers a fölösleg az életedben, de enélkül nem lennél ember. A sok muszáj, kell, lótás-futás közt egy kis pihenés. Csodálkozás az életen. Egy fűszálon. A szerelmen.” (Tóth Erzsébet)

A vers tényleg az, amit mondani kell. Nem csak mondani, hanem átélni és eggyé válni azzal. Éppen ezért irodalmi estünk lehetőséget nyújt nem csak a nagy, magyar és külföldi klasszikusaink, de a ma élő és alkotó költőink rejtelmes világának megismerésére is. Az elmondott és megzenésített versekkel körüljárjuk a szerelem mély és végtelenül bonyolultnak látszó ösvényeit.

Nem mindennapi performanszunk, melynek minden kétség nélküli mozgatórugója maga a vers, felüdülést és kikapcsolódást nyújt a nézőknek és a felolvasóknak egyaránt.

 Nézzenek bennünket! https://www.facebook.com/vigadoart

 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog