Vackorok 3 kézműves tábor Kászonfeltízen

Szeptember első hetére tolódott, és sikeresen befejeződött a Strázsa Kulturális Egyesület által szervezett Vackorok 3 kézműves tábor Kászonfeltízen. A résztvevő 10-14 éves kászoni gyerekek a kézművesség több ágazatát gyakorolhatták a sepsiszentgyörgyi Guzsalyas Alapítvány szakembereivel, délutánonként játékokat tanultak, de volt lovasfoglalkozás is melyet Dr. György Adolf és Pászka Lehel oktató biztosítottak. Helyszínt a kászonfeltízi közbirtokosság biztosított, ami egyben a kézműves tevékenységek új székhelye is. A hetes rendezvény támogatói Hargita Megye Tanácsa és az NKA, partner a Mereklye Egyesület, Okos Dénes magánvállalkozó.

 

 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog