Igazság, erő, felemelkedés – együtt tesszük naggyá a Kárpát-medencét ...

címmel összefogásra hívó, „szemléletformáló” videót készített az Alapjogokért Központ.Szánthó Miklós, a központ igazgatója az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában azt mondta, a videó központi gondolata, hogy a történelem során a nehéz helyzetekben sokszor külső felmentő sereg érkezésében bíztak a magyarok, de rá kell jönniük, hogy ők maguk a felmentő sereg.
A videó és a kampány arra hívja fel a figyelmet, hogy a magyarok nem számíthatnak külső segítségre, csak a Kárpát-medencében élő népekkel összefogva tudják naggyá tenni a régiót.


"Felelősségünk túl mutat saját magunk sorsán. A küldetésünk ugyan az mint ezer éve. A velünk élő népekkel szövetségben naggyá tenni a Kárpát-medencét. Ez Magyarország története és nem ért véget sem Mohácsnál, sem Világosnál, sem Trianonnál." A folytatás a jövő generációk felelőssége.

Szék-helyek - MTI

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog