erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Nem működik az unió menekültügyi szabályozása

Nem működik az Európai Unió menekültügyi szabályozása - mondta Tóth Norbert nemzetközi jogász kedden az M1 aktuális csatorna esti műsorában.

 

A jogász szerint ezt az is alátámasztja, hogy elindult egy "ötletelés" az Európai Bizottság illetékes főigazgatóságán arról, - miként azt egy német lap megírta -, hogy elvennék a tagállamoktól a menekültügyi eljárások lefolytatásának jogát.

"Ez nem meglepő, hiszen abból indulnak ki, hogy a mostani szabályok nem betarthatóak, és mivel nem betarthatók, ezért újra kell gombolni a kabátot" - fogalmazott.


A műsorban szó esett arról is, hogy sok, már Európában lévő migránsról nem tudják, pontosan hol tartózkodik. Tóth Norbert szerint ez azt bizonyítja, hogy az unió ebben a kérdésben, vagyis a menedékkérők regisztrációjában és azonosításában sem volt hatékony.

MTI

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog