erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Hajnali leleplezés (De Volkskrant): 250 ezer migránst zúdítanak Európára

Titkos tárgyalások: a holland napilap portálja ma hajnalban posztolta interjúját Diederik Samson holland szociáldemokrata vezetővel, aki elárulta, hogy Hollandia eddig titokban tartott megbeszéléseken több uniós ország támogatását igyekszik – a jelek szerint sikerrel –

megszerezni egy olyan üzlethez, melynek eredményeként az EU-ba Törökországból évente mintegy kétszázezer menekültet fogadnának be annak fejében, hogy a Görögországba illegálisan érkezett migránsokat mind visszaküldik. Az ügy érdekében az első megbeszélésre még decemberben került sor Rutte holland miniszterelnök, Merkel kancellár, Stefan Löfven svéd miniszterelnök és Frans Timmermans holland uniós biztos között. Samson elmondta, ő is beszélt német, osztrák és svéd politikusokkal, mert az ottani kormányokban vannak szociáldemokraták. Ezek az országok fogadnák be a menekültek, valamint Spanyolország és Portugália, de Franciaország „kerülgeti a témát”.

Eredeti cikk: DE VOLKSKRANT

Forrás: lovasistvan.hu/

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog