erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

„Picike” leleplezés: a Clinton–Rothschild–Soros-kapcsolat

Az Egyesült Államokban az információs szabadságról szóló törvény nevében a Goldwater „úttörő” jellegű információhoz jutott.Huma Abedinnel kapcsolatban kérték az információt, és amit kaptak, az „több, mint amit a világ kezelni tud”, és abból kiderül, hogy széleskörű kapcsolatok állnak fenn a Clinton család és több ismert globalista között. (Huma Mahmood Abedin Clintonné elnökválasztási kampányának alelnöke volt. 2009 és 2013 között a külügyminiszter Clintonné stábjának helyettes vezetőjeként dolgozott.)

 

Ezek között vannak olyan dokumentumok, amelyek azt mutatják, hogy Hillary Clinton és George Soros 2012-ben kapcsolatban álltak egymással, és hogy Rothschildnak milyen befolyása volt a külügyminisztériumban, illetve milyen szívélyesen gügyögtek egymással e-mailjeikben. A Goldwater ezeket ismerteti három részben. Most az első adag jelent meg.

Csakhogy mi történt? Ha a felsorolt dokumentumcsoportot megnevező kapcsolati linkek közül rákattintunk a Hillary/Soros Connection 2012-re, akkor az jön ki, hogy a vonatkozó leveleket eltávolították. A szívélyes Rothschild–Hillary levélváltások viszont ott vannak.

Ígéret olvasóinknak: ha észrevesszük, hogy a Hillary–Soros-levelek ismét elérhetőek lesznek, ismertetjük őket.

Lovas István

http://demokrata.hu/hir/kulfold/picike-leleplezes-clinton-rothschild-soros-kapcsolat

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog