erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Fél évvel ezelőtt a menekültekért tüntettek Barcelónában. Megkapták!

Az emberek frusztráltak, és nem tudják, hogy mit tegyenek ebben a helyzetben. – mondta a tüntetők egyike.

Februárban a menekültek hatékonyabb elhelyezéséért tüntettek Barcelonában 160 ezren. A katalán fővárosban élők a spanyol konzervatív kormánytól követelték, hogy gyorsítsa fel a háborúk és az üldöztetés elől menekülők befogadását és elhelyezését.

 

Az emberek frusztráltak, és nem tudják, hogy mit tegyenek ebben a helyzetben. Különösen a szélsőjobb és a populizmus európai térnyerésének árnyékában. Épp ezért fontos, hogy együtt, ilyen sokan kimenjünk az utcára, és megmutassuk, hogy milyen sokan vannak azok, akik menedéket követelnek azoknak, akik Európa határainál rekedtek – mondta akkor a tüntetők egyike, egy jogvédő aktivista, Ruben Wagensberg.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog