erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Barcelona, Mallorca: Turisták takarodjatok, migránskák gyertek!

BASLER ZEITUNG

 Spanyolországban minden eddiginél nagyobb számú turista érkezik. A kasszák csilingelnek. De a rosszkedv a helyieknél a magasba csapott – főleg Barcelonában és Mallorcán.

 

Barcelonában csütörtökön hirtelen négy álarcos felbukkant a semmiből és egy turistákkal teli busznak hirtelen szétkaszabolták a kerekein a gumit, majd pedig csúnya szavakat fújtak szórópisztollyal a buszablakokra. Az egyik brit turista azt hitte, terroristák támadták meg a Hop On Hop Off buszt.

Pár nappal később az Arran, egy baloldali ifjúsági szervezet elismerte, ők követték el a támadást. Ezt mázolták a buszablakokra és szélvédőre: „A turizmus megöli városnegyedünket”.

Ugyanez a banda elpusztított egy csomó városi kölcsönözhető biciklit.

Palma de Mallorcán szombaton helyi polgárok állták el jelképesen az idegenforgalmi minisztérium bejáratát.

/A mellékelt fotón látható ez a graffiti: „Turisták menjetek haza! Menekültek gyertek!”/

Lovasistvan.hu

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog