erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Megint a gender mozgalom győzött

Ott ahol évszázadokig  a katolikus hit és egyház bástyája volt, a válás például 2011-ig illegális volt, az abortusz pedig most is az,  győztek a színesek. Az alig több mint 400 ezres lakosságú Málta is bevezette az egyneműek házasságát.

 

A földközi-tengeri szigetország törvényhozása szerdán elfogadta a melegházasság bevezetését. Csak egy képviselő szavazott a javaslat ellen. A 67 képviselő közül csak egy szavazott a javaslat ellen: Edwin Vassallo elmondta, keresztény politikusként nem hagyhatja odakint a lelkiismeretét.

A szigetországban júniusban nyert újra a választásokon a Munkáspárt. A baloldali kormány a kampányban megígérte a melegházasság bevezetését, és ezt az ellenzéki pártok is támogatták. Joseph Muscat miniszterelnök „történelminek” nevezte a szavazást, szerinte a máltai társadalom még „soha nem volt ennyire felnőtt”, és most mondhatja el mindenki magáról azt, hogy egyenlő.

 

 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog