erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Erdély-zászló: pert nyert Fancsali a csendőrséggel szemben

Négyből három pert már megnyertek.
Fancsali Ernő, az Erdélyi Magyar Néppárt kolozsvári szervezetének elnöke első fokon megnyerte azt a pert, melynek tárgya a március 15-i kolozsvári felvonuláson kapott 500 lejes bírság elleni fellebbezés – közli az EMNP sajtóirodája.

 

Mint ismeretes, az ünnepi eseményen négy személyt büntetett meg a csendőrség, amiért azok Erdély-zászlóval kezükben vonultak fel. A néppárt által megbízott ügyvéd a kiállított jegyzőkönyvek megsemmisítését kezdeményezte a bíróságon.

Fancsali szerint az a tény, hogy négyből három pert megnyertek a csendőrséggel szemben, és hogy eddig két per esetében nem fellebbeztek a csendőrök, bizonyítja, hogy gyenge lábakon áll az érvelésük.

A csendőrségnek – az ítélet hivatalos közlése után – 30 napja lesz arra, hogy fellebbezzen. Vincze Zoltán ügyében ma zajlott le a tárgyalás, a döntést még nem közölte ki a bíróság.

 

foter.ro

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog