erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

RMKT: Meghosszabbított regisztráció és érdekességek

Még mindig lehet regisztrálni a Romániai Magyar Közgazdász Társaság legjelentősebb szakmai rendezvényére. 2017. október 6-8. között Kolozsváron lesz a 26. Közgazdász Vándorgyűlés, ahol közel 35 neves, szakmabeli előadóval vitathatjuk meg, hogy milyen irányba befolyásolják a digitális technológiák a gazdasági élet különböző területeit. Azért, hogy senki se maradjon le az érdekes témafelvetésekről, a szervezők meghosszabbították a regisztrációs időkeretet. Ennélfogva még szeptember 30-ig várják az online jelentkezéseket az érdeklődőktől. Idei témája a konferenciának az Ipari forradalom 4.0. Hogyan fog kinézni a jövő gazdasága?, amit plenáris előadások, kerekasztal beszélgetések segítségével fogunk körbe járni a hat tematikus szekció mellett.

 

A számos magyarországi, vajdasági és szlovákiai meghívott mellett helyet kapnak azok az erdélyi digitális „guruk” is, akik sikerüket a negyedik ipari forradalom vívmányainak köszönhetik. Velük együtt szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a fejlődni kívánó vállalkozók jobban áttekinthessék azokat a lehetőségeket és kötelező érvényű kihívásokat, amelyek az elkövetkező években országunk gazdasági tervezésének irányát jelentős mértékben befolyásolják majd.

Az egész konferencia ideje alatt a résztvevők megtekinthetik a támogatóink által létrehozott szakmai kiállítást is, ahol modern digitális eszközökkel találkozhatnak és próbálhatnak ki. A szervezők ezek mellett még a helyszínen több meglepetéssel is készülnek. Az egyik közülük a konferencia lezárásaként megrendezendő vasárnapi (október 8) városnézés a Korzo Egyesület együttműködésével, melyben bemutatják a gazdasági jelentőségű épületeket és fontos momentumokat Kolozsváron.

A Vándorgyűlésre tehát szeptember 30-ig lehet regisztrálni, az rmkt.ro/VGY/regisztracio honlapon. Ugyanitt a folyamatosan frissülő tartalmak által követhető az esemény részletes programja és további információk is elérhetőek.

Készüljünk fel együtt a digitális forradalom meglepetéseire, használjuk ki lehetőségeit a naprakészebb mindennapok érdekében!

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog