erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Dragnea a demokráciát félti Romániában

Liviu Dragne a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnökének és megmondó emberének nem szereti, hogy állandóan Klaus Iohannis bele szeretne köpni a levesébe, és nem a saját feje szerint irányíthatja a törvénykezést.

 

Kedden Klaus Iohannis államfő azt nyilatkozta, hogy 'megrendítően' nagyszámú politikus támadja az igazságszolgáltatást, és emiatt a civil szféra 'maximális' figyelmére van szükség, de nem tiltakozni hívja az embereket, hanem csak azt szeretné, hogy véleményt nyilvánítsanak.

Dragnea értelmezésében ez így hangzik: '”ennáll a veszély', hogy Klaus Iohannis keddi nyilatkozatát ekként értelmezzék” - írja az agerpres.ro.

Dragnea a Romániában a PSD uralkodó párt első embere szerint egy „kifelé vezető lépés a demokráciából” mikor egy ember mondja meg, hogy mi a jó és mi a rossz, hogy ki tehet valamit és ki nem, aki utcai tüntetésre biztat, és hozzátette: a parlament az egyetlen intézmény, amely törvényeket alkot.

Szék-helyek az agerpres.ro felhasználásával

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog