erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Kelemen - Mikor visz el valakit a DNA?

Országos Korrupcióellenes Ügyosztály (DNA) bűnvádi eljárást kezdeményezett Sevil Shhaideh régiófejlesztésért felelős miniszterelnök helyettes ellen, és amelyben Robana Plumb uniós alapokért felelős miniszter esetében a bűnvádi eljárás jóváhagyását kérte a képviselőháztól. Kelemen Hunor a Romániai Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke feltette a kérdést, hogy vajon miért csak most?

 

Kelemen Hunor azt nyilatkozta vasárnap Zilahon, hogy "van némi fenntartása" a Belina-üggyel kapcsolatban. Az RMDSZ  elnöke úgy fogalmazott a hivatali visszaéléssel vádolt Sevil Shhaideh miniszterelnök-helyettessel és Rovana Plumb miniszterrel kapcsolatban, hogyha azt nézzük, ami az utóbbi időben a DNA körül történt, akkor még korai lenne lemondásukról beszélni.

"Még korai lemondásról beszélni. (...) Csak a tegnap tudtuk meg, hogy egyáltalán kivizsgálást indítottak. Hogyha azt nézzük, ami az utóbbi időben a DNA körül történt, van némi fenntartásom. Több információra lenne szükség ahhoz, hogy állást tudjunk foglalni. Egy kérdésem mindenképpen lenne: ha tudomásuk volt ezekről a törvénytelenségekről, akkor az elmúlt három-négy évben miért nem csináltak semmit" - fejtette ki Kelemen Hunor, aki részt vett a szilágysági magyar napokon.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog