erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Ipari forradalom 4.0; Hogyan fog kinézni a jövő gazdasága? – XXVI. Közgazdász Vándorgyűlés

A rohamos ütemű digitalizáció életünk minden területére kihat, lehetőségeket és veszélyeket hordozva magában. A szakemberek véleménye a jelenséggel kapcsolatosan változó – egyesek robbanásszerű termelékenység-növekedést, mások egyszerre jelentkező munkanélküliséget és munkaerőhiányt látnak benne –, viszont egy dologban mindenki egyetért: a jövő gazdasága az ipari forradalom 4.0 hatására teljesen másképp fog kinézni, mint ma.

A Romániai Magyar Közgazdász Társaság meghirdeti legrangosabb éves eseményét, a huszonhatodik alkalommal megrendezésre kerülő Közgazdász Vándorgyűlést. A 2017-es szakmai találkozónak Kolozsvár ad otthont október 6. és 8. között, a konferenciára közel 30 szakembert és több mint 200 résztvevőt várnak a szervezők.

Idei vándorgyűlésünk mottója az „Ipari forradalom 4.0 – hogyan fog kinézni a jövő gazdasága?”, fő témája a gazdasági környezet változása a technológia fejlődésének hatására. Plenáris előadásainkon kívül hat tematikus szekcióban, előadások és műhelymunkák során neves üzletemberek, egyetemi tanárok és szakértők segítségével fogjuk áttekinteni társadalmunk fejlődésének lehetőségeit és kihívásait a globális piac követelményeihez való felzárkózásban.

 

A Vándorgyűlésre szeptember 27-ig lehet bejelentkezni, augusztus 31-ig pedig kedvezményes áron regisztrálhatnak az érdeklődők. Jelentkezni a vandorgyules.rmkt.ro honlapon lehet, a folyamatosan frissülő oldalon követhető az esemény részletes programja és további információk is elérhetőek.

 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog