erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Monica Macovei: Dragnea nem vállal felelősséget a kormány kudarcáért, az igazságszolgáltatástól akar szabadulni

Miután megvonta bizalmát a Grindeanu-kabinettől, Liviu Dragneának az a célja, hogy megszabaduljon az igazságszolgáltatástól és az ügyészek kivizsgálásától - vélekedett Monica Macovei europarlamenti képviselő.

 

"A Dragnea által kiválasztott miniszterek kiértékelése valóban nem más, mint Dragnea tevékenységének kiértékelése, ő az első, akinek fizetnie kellene a hozzá nem értésért. Dragnea célja: megszabadulni az igazságszolgáltatástól, az ügyészek kivizsgálásaitól és egy második bűnvádi pertől. Nagy lehet a Dragnea nevű elítélt kétségbeesése, ha már ott tart, hogy kitalálja a miniszterek kiértékelését és Vâlcovtól, bűnvádi barátjától kér segítséget, hogy osztályozza a Grindeanu-kabinetet egy, a kampányban elhintett, hazug program alapján' — írja Monica Macovei az AGERPRES hírügynökséghez csütörtökön eljuttatott politikai állásfoglalásban.

Az EP-képviselő szerint most azok az emberek, akik a Szociáldemokrata Pártra szavaztak, rádöbbennek, hogy 'Dragnea semmiféle felelősséget nem vállal a kormány kudarcáért', és hogy 'a PSD kormányprogramja hazug'.


AGERPRES

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog