erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

500 facsemete ültetésével ünnepeltek


Csemeteültetés az új református temetőben. RÁDULY ATTILA FELVÉTELE

Október 31- én, ötszáz facsemete elültetésével ünnepelte meg a Reformáció 500. évfordulóját a kézdivásárhelyi Református Egyházközség, a Zöld Nap Egyesület, a Városi Sportiroda és a Manna Keresztyén Egyesület. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

 

A kedd délutáni esemény sikerességének érdekében több intézmény-, egyesület fogott össze, hogy egy konkrét lépést tegyenek a környezetükért, a tisztább levegőért Kézdivásárhelyen. A város két helyszínén az új református temetőben és a Sportcsarnok-Petőfi Sándor Iskola közti zöldövezetben kerültek elültetésre a kis fenyőcsemeték. A faültetési akción jelen voltak a Zöld Nap Egyesület vezetői, önkéntesei, a városi önkormányzat kertészei, a Petőfi Sándor Gimnázium hetedikesei Kocsis Cecilia osztályfőnök vezetésével, a helyi Református Egyházközség képviselői, a Református Kollégium diákjai, a céhes városi Borosnyay Kamilla Elhelyezési Központ nevelői, gyermekei és a Manna Keresztyén Egyesület küldöttei. A városi Sportiroda munkatársai és a kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tagjai meleg teával és finomabbnál finomabb süteménnyel tették elviselhetőbbé a hideg időjárást.

Köszönetet mondunk még azon önkénteseknek, akik idejüket, erejüket nem sajnálták és kivették részüket a nehéz munkából: Istók Róbertnek, Balogh Ákosnak és Csüdör Zoltánnak.

Kocsis Zoltán

 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog