erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Sepsiszentgyörgyön a kerítést is kolbászból fonják

A hétvégi kolbásztöltő és káposztafőző versenyre 90 csapat jelentkezett, köztük civil szervezetek, a megye helyi önkormányzatainak csapatai, anyaországi önkormányzatok képviselői, vadászati egyesületek, baráti társaságok, intézmények és politikai pártok egyaránt versenyeznek. A rendezvény vendége lesz Daniel Buzdugan közismert rádiós műsorvezető is.

 

Október 27-29. között Sepsiszentgyörgy Főterén szervezi meg a XV. Háromszéki Kolbászparádé és Káposztafesztivált Kovászna Megye Tanácsa, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület, a Kovászna Megyei Kis- és Középvállalkozók Szövetsége (ASIMCOV) és partnereik.

Vajda Lajos, az ASIMCOV Egyesület ügyvezető igazgatója kiemelte, a 90 jelentkező csapat bizonyítja azt, hogy a kolbászparádénak helye van a megye gasztroturisztikai térképén. „Idén, csakúgy, mint az elmúlt 14 évben igyekszünk
felkarolni a helyi értékeket, bízunk benne, hogy ez a hétvége is egy igazi közösségi ünnep lesz” – tette hozzá.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog