erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Kézdivásárhely: műfüves futballpályát kap a város


Illusztráció (fotó: 3szek.ro)

Szeptember 6-án, szerdán reggel tartotta rendes tanácsülésen fogadták el azt a határozat tervezetet, mely értelmében Kézdivásárhelyen egy korszerű műfüves futballpályátalakítanak ki, a Sinkovits stadion hátsó részében. A létesítmény kialakítását a Futball Klub Csíkszereda Egyesület végzi, összköltsége 300.000 euró.

Ez egy 240 férőhelyes lelátót és esti kivilágítással is rendelkező műfüves pályát takar, a területet 10 évre adja át Kézdivásárhely önkormányzata az említett egyesületnek. Ahhoz, hogy a beruházás megtörténjen, a Petőfi Sándor utca 54. szám alatti ingatlan felosztására volt szükség, egy részét ugyanis át kell adni az egyesületnek, hogy a munkálatot elkezdhesse.

Ehhez kapcsolódik: „Végre megszületett egy olyan határozat, amely lehetőséget ad az önkormányzatoknak, hogy klubokat támogassanak” – kezdte Bokor Tibor polgármester a határozat ismertetését. Folytatva kifejtette „12 év után ismét van harmadik ligás focicsapata a városnak, de ahhoz, hogy itt meg is maradjunk, komoly anyagi finanszírozásra van szükség” Ennek értelmében az előljárók a Kézdivásárhelyi Sport Egyesület (KSE) futballcsapatának 200.000 lejes támogatást szavaztak meg.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog