erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Kézdiek is tekernek a szentgyörgyi kutyafutattókért!


Archív felvétel

Egy csoporttal benevezett a Tekerj akcióra a kézdivásárhelyi Zarah Moden is, a gyűjtésben részt vesz a készruhagyár igazgatója, Bakk Vitális Kinga, sőt Bock úr, a német befektető is. A Zarah Moden és a New Fashion a Tekerj akciók rendszeres résztvevője, 500-600 alkalmazott mozul meg ilyenkor együttesen egy jó cél érdekében. A májusi akcióban közel 26 000 lej gyűlt, amelyből nyolc biciklitartó és egy mozgássérültek által is használható játszótér valósult meg Kézdivásárhelyen.

 

A Tekerj egy jó célért akciót az alapítvány a Közösségi Kártya alap felhasználásával szervezi, egy akció szervezési költsége 8000-9000 lej között van és magában foglalja résztvevőknek szánt anyagokat (a program logójával ellátott trikó, pecsételőlap, térkép), azonkívül ásványvíz, édesség valamint a népszerűsítés költségeit.

Az eredményesen tekerőknek szánt díjakat, így az öt körön felül tekerők között sorsolással tombolatárgyakat a Bani Market, a legeredményesebb gyűjtő díját, amely egy 500 lejes, szaküzletben értékesíthető vásárlási utalványból áll, a Bertis cég támogatja, mindketten közösségi kártya programpartnerek.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog