erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Kézdivásárhely - Megújul a posta épülete


Az elmúlt évek során belső javításokat és modernizálási munkálatokat végeztünk az épületben – mozgássérült feljáró, fűtésrendszer kialakítása –, az idén az épület külső tatarozására kerül sor. Először a nyílászárókat cserélik ki, valamint meszelést, a hozzá tartozó javításokkal együtt, pl. esővízlefolyó.

A munkálatainkat nehezíti az Electrica villanyvezetékeinek közelsége, amelyek miatt nehézséget okoz az álványzat felszerelése az épület köré. Ezúton szeretnénk felkérni a szolgáltatókat (Romtelecom, NextGen, telefonszolgáltatók, stb.), hogy akiknek az épület falán valamilyen vezetéke fut és nincs már működésben, távolítsa el.

Az épület felújítása várhatóan július második felében kezdődik el.

A munkálat során a járdarészt lezártuk, mert balesetveszélyes. A felújítás alatt kérjük a lakók türelmét.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog