erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Késik a műjégpálya átadása (Kézdivásárhely)

Habár több alkalommal is megígérték, a mai napig nem adták át a kézdivásárhelyi műjégpályát. Az első időpont március 16. lett volna, ez kitolódott május elsejére, amit ismét nem tartottak. Az újabb határidő július 15.

 

Az építkezést kivitelező sepsiszentgyörgyi cégcsoport a megfelelő ütemben haladt a munkálatokkal, tartották magukat a május elsejei határidőhöz, és kitakarítva adták át a céhes város legújabb és legkorszerűbb sportlétesítményét a polgármesteri hivatalnak. A licitet elnyerő cégcsoport mellett egy bukaresti céget is szerződtetett a megrendelő, a regionális fejlesztési ügynökség, ők a szükséges berendezéseket szerelték fel.
Két dolog hiányzik még, hogy üzembe helyezzék a műjégpályát: a jégfagyasztó – ennek a fotóját elküldték Bokor Tibor polgármesternek, a bukaresti cég szerint Olaszországból rendelték meg, és május végére ígérték, hogy megérkezik Kézdivásárhelyre –, a másik hiányzó elem a kijelző tábla. A jégfagyasztó berendezés beszerelése három napot venne igénybe.
A városházára a terület­rendezés, parkolók, zöldövezetek és járdák kialakítása hárul. Az érdekelt cégek május 25-ig tehették le ajánlataikat. Az elképzelés az, hogy a műjégpálya körüli kerítést lebontják, és új aszfaltszőnyeg kerül a Tamási Áron utcába.

Iochom István

 

Háromszék

Fotó: Iochom István

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog