erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Gyerkőcnapok Kézdivásárhelyen

Ötödik alkalommal szervezte meg május 31-én és tegnap a Gyerkőcnapokat Kézdivásárhelyen a Vigadó Művelődési Ház partnerségben a Bóbita Egyesülettel, a Galaxis Sounddal, a LabKidsszel és a városháza sportirodájával új helyszínen, a sportcsarnok melletti zöldövezetben. A műsorvezető György Botond humorista volt.

 

A gyerkőcnapi programok május 31-én délután kezdődtek el, aznap este fél hétkor lépett színpadra a közkedvelt Alma Együttes is. Tegnap a szervezők reggel fél tíztől egész napos programmal várták a nagyszámú gyermeksereget. Reggeli tornát tartott Pap Ágnes táncoktató és csapata, majd a nagy méretű sátor alatt román és magyar nyelvű színházi előadások következtek a marosvásárhelyi Actus Dramaticus Bábszínház előadásában. Délután első alkalommal lépett fel Kézdivásárhelyen a szintén marosvásárhelyi Stone Hill együttes, majd Orbán Ferenc Evilági együttese koncertezett harmadik alkalommal a Gyerkőcnapokon. A másfél napos programsorozat Kocsis Hunor táncoktató által irányított családi táncházzal fejeződött be. A gyermekfoglalkozásokat és a gyermekeknek szóló programokat a Bóbita Egyesület önkéntesei vezették le, nemezelést is tanultak a kisgyermekek D. Haszmann Orsolya irányításával. Újdonságnak számított a rendőrségi és tűzoltósági bemutató. Délután a csíkszeredai Ügyes-Eb kutyakiképző iskola tartott bemutatót. Az állandó programok között sporttevékenységek is szerepeltek.

Iochom István

Háromszék

Fotó: Iochom istván

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog