erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Gyermeknap Sepsiszentgyörgyön és Kézdivásárhelyen

A három kismalac meséje köré építik idén a sepsiszentgyörgyi gyereknapi foglalkozásokat. A szabadtéri programok június elsején, csütörtökön 11–19 óra között betöltik a főteret és az Erzsébet parkot. A Szabadság téren a gyerekek többek között megépíthetik a három kismalac házát, elsajátíthatják a hagyományőrző katonáskodás alapjait, bebarangolják a Cimb(i)rodalmat, kipróbálhatják a a rendőr- és tűzoltóautókat, elmaradhatatlan programok a kézműves foglalkozások, ügyességi játékok, mesemondás, arcfestés és kiskutya simogatás. Légy te is önkéntes címmel flash-mobot tartanak. 

 Ötödik alkalommal szervezi meg május 31-én és június 1-jén a Gyerkőcnapokat Kézdivásárhelyen a Vigadó Művelődési Ház partnerségben a Bóbita Egyesülettel, a Galaxis Sounddal, a LabKids-szel és a városháza sportirodájával. A helyszín ezúttal nem a Gábor Áron tér lesz, illetve a Molnár Józsiás park, hanem  a sportcsarnok melletti zöldövezet. Műsorvezetőnek György Botond humoristát kérték fel.

Sz-h

Fotó:  Gyerkőcnapok a Gábor Áron térről a sportcsarnok mellé költözik. Iochom István archív felvétele

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog