erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Kézdivásárhely - Család és egészség hete

A városi sportcsarnokban jelentette be Kocsis Zoltán az önkormányzat sportiroda vezetője, hogy immár ötödik alkalommal szervezik meg a Család és egészség hetét május 28. és június 11. között. Jelen volt még Kertész Matild a Kertész Otika tulajdonosa, Lénárt Adolf a Lénárt Optika tulajdonosa Ráduly Attila, a Zöld Nap Egyesület vezetője.

 

Elöljáróban az irodavezető elmondta: a meghirdetett „Kincsünk az egészség” címmel rajzpályázatra a munkákat május 26-ig lehet beadni a Millennium park mögötti Kertész Optikába. A rajzokat Szentkatolnán a Rebeka Missziós Központban (az egykori Cseh–Kühnle-kúriában) állítják ki megnyitó és díjazás június 3-án lesz. A két hétig tartó rendezvény május 28-án kezdődik kézdioroszfalvi templomban a családos vasárnappal. Különböző rendezvényekre várják a családokat asztalitenisz-bajnokság, lábtenisz, kosárlabda. Ezekre családok jelentkezhetnek legalább ketten a családból, mint szülő és gyerek, vagy nagyszülő és unoka esetleg keresztszülő és gyerek. Lesz családos futás, kerékpáros felvonulás és beszélgetés az e-mentes táplálkozásról. Ráduly külön kiemelte a rendezvény zárómozzanatát, a június 11-i családos kerékpártúrát a Nemere Útján.

Program:

Tóth

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog