erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Fidesz: Magyarország és Lengyelország is a „Soros-terv” útjában áll

A kormánypárt szerint mindkét ország ellen erőteljes nyomásgyakorlás, kötelezettségszegési eljárások, üzengetések, hazug kampányok indultak.

 


A Fidesz szerint Magyarország és Lengyelország is a „Soros-terv” útjában áll, nem akar migránsokat betelepíteni és elutasítja a kötelező kvótát, ezért mindkét ország ellen erőteljes nyomásgyakorlás, kötelezettségszegési eljárások, üzengetések, hazug kampányok indultak, aminek része az igazságszolgáltatás ellen indított hadjárat is.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői közleményében arra reagált, hogy Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője a demokrácia felszámolásaként értékelte az Igazságügyi Minisztérium azon javaslatát, amely megkönnyítené a minisztériumi alkalmazottak, kormánytisztviselők bíróvá válását.

A kormánypárt kommunikációs igazgatója azt írta: a Gyurcsány- és a Soros-média ugyanazt a receptet veti be mindenhol, ahol a kormány nem úgy táncol, ahogy Soros fütyül, így Lengyelország után most a magyar bírósági rendszert és igazságszolgáltatást támadják.

A Fidesz azt pedig különösen felháborítónak tartja, hogy „az a Gyurcsány beszél független igazságszolgáltatásról, aki rendszeresen fenyegeti a bírókat és ügyészeket, ha neki nem tetsző ítéletet hoznak”.

MTI

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog