További információért kattintson a képre.

 

erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Radikális nemzethűség párt alakul az anyaországban (videó)

„Természetesen mi mindent tudunk, de mindennek megvan a maga ideje” – mondta László Balázs az Echo TV pénteki műsorában. Úgy látszik a párttá alakulásnak épp most van itt az ideje, hiszen az Identitesz elnöke bejelentette: párttá alakul a vállaltan szélsőjobboldali mozgalom.

Az Identitárius Egyetemisták Szövetsége egy olyan jobboldali közösséget akar felépíteni, amelyet elmondásuk szerint nem köt a politikai megfeleléskényszer, az időszerűtlen történelmi témákban való megnyilvánulás és a politikai identitás visszafelé igazításának jelensége. „Megmutatjuk azt a radikális nemzethűséget, ami mára kiveszett a magyar társadalomból” – hangsúlyozta László Balázs, aki azt is elmondta: július 8-án, amikor párttá alakulnak, olyat fog látni ez az átpolitizált társadalom, amit már nagyon rég nem látott. 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog