A migráció miatt bosszúhadjárat Magyarországgal szemben.


Fotó: Facebbok

Az Európai Tanács belga elnöke, Charles Michel és az EU igazságügyi biztosa, a belga Didier Reynders a migráció miatt folytat bosszúhadjáratot Magyarországgal szemben.
Charles Michel egykori belga miniszterelnök kormánya (soraiban Didier Reynders akkori külügyminiszterrel) abba bukott bele, hogy megszavazta az ENSZ globális migrációs csomagját.
Magyarország volt a leghangosabb és a leghatározottabb ellenzője a globális migrációs csomagnak. Mi hívtuk fel Európa figyelmét arra, hogy valójában mire is készült az ENSZ 2018 végén.
Az akkori belga koalíciós kormány amiatt szakadt szét, hogy pártjai nem tudtak megállapodni a migrációs csomag ügyében képviselendő álláspontról.
Ez a bukás azóta is frusztrálja Charles Michelt és Didier Reynderst, támadásuk Magyarország ellen tehát személyes indíttatású és frusztráción alapul.
 
Facebook Síjjártó Péter

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog