erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Nézőbarát Híradó-kezdés

A közmédia hírműsorai – számos olvasói vélemény alapján - külhonban is népszerűek. A szerkesztők különösen törekednek arra, hogy az egész Kárpát-medencére kiterjedően minden lényeges eseményről tájékoztassák a hazai és külhoni közvéleményt.

Azért, hogy e közkedvelt hírcsokorral minél több nézőt elérhessenek, a hírműsorok felelősei nemrégiben a Duna Híradót, a korábbi ötórai időkezdet helyett hat órára helyezték át. Ez az időpont Erdélyben és Kárpátalján is kedvező visszhangra talált, jóllehet a kárpátaljai lakosság a közép-európaival megegyező „helyi idő” szerint osztja be napját.
A téli időszámítás szerinti óraátállítás október 29-én, vasárnap esedékes, a nevezett Híradót a Duna továbbra is hat órakor sugározza.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog