erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Rangos kitüntetés a Duna Televíziónak

A Duna Televízió munkáját Szent István-díjjal jutalmazták idén. A tizenötödik alkalommal odaítélt elismerést Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója Esztergomban vette át szeptember 30-án.

 

A 2002-ben alapított Szent István-díjat ebben az évben a Duna Televízió kapta. Az elismerést 2017. szeptember 30-án, szombaton az Esztergomi Vármúzeum Lovagtermében Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója vette át. A Szent István Alapítvány az összmagyarság érdekében végzett kiemelkedő jelentőségű tevékenységért ítélte oda a Melocco Miklós Kossuth-díjas szobrászművész által készített szobrot. Az Alapítványt Bihari Antal, a Körzeti Televízió Esztergom vezetője hozta létre azösszmagyarság kulturális életének segítésére, a kulturális örökség védelmére.

Orbán Viktor miniszterelnök levelében a következő szavakkal köszöntötte a díjazottat: „ A Duna Televízió az anyaországi és a határon túli magyarság közötti kapcsolat ápolásáért, az összetartozás felelősségének és védelmének megerősítéséért indított kezdeményezés gyümölcse, melynek indíttatása és célja egy a Szent István-díj megalapításával”. 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog